Majoituspalveluita Iissä

Iistä löydät useita persoonallisia majoituskohteita.

Alarannan kota

Alarannan kota sijaitsee upeassa Iijoki suistossa uiton vanhalla erottelupaikalla, jossa on erinomaiset mahdollisuudet järjestää tapahtumia ja tilaisuuksia niin yrityksille, yhteisöille kuin perheillekin. Kodassa voit myös lomailla, saunoa ja vain nauttia yhdessäolosta kauniin luonnon keskellä. Pihapiiriin kuuluvat juhlakodan lisäksi Pytinki, rantasauna, lato, grillikota ja nuotiopaikka joen rannassa.

Osoite: Uittotie 1, 91100 Ii.

B&B Villa Kauppila

Iijoen rannalla aamiaismajoitusta sekä erilaisia kokouspaketteja. Huonehintaan sisältyy buffetaamiainen ja saunatilojen vapaa käyttö. Saunan jälkeen on myös mahdollisuus kastautua laiturilta jokeen uimaan.

Osoite: Kauppilantie 12, 91100, Ii.

Bikercamp Oijärvi

Voit yöpyä laavussa, teltassa, kodassa, asuntovaunussa, riippukeinussa (hammock), tai voit tulla vaikka asuntoautolla. Avoinna kesäkuusta - elokuuhun.

Osoite: Pentinniementie 345 , 95160 Oijärvi (Ii)

Camping Merihelmi

Aivan nelostien vieressä, silti suojaisasti, Camping Merihelmi palvelee matkailijaa korkekatasoisesta huoneistomajoituksesta perusmökkiin. Alueella myös asuntovaunu- ja -autopaikkoja joista suurin osa on sähköistetty.

Osoite: Rynkyntie 9, 95100 Kuivaniemi.

Iin Sillat Camping & Inn

Huoneet, mökit ja leirintäalue ovat Iin Haminan välittömässä läheisyydessä Iijoen rannalla.

Osoite: Haminantie 32, 91100 Ii.

Ylirannan Ratsutila

Ylirannan Ratsutila sijaitsee Iissä, kauniissa maalaismaisemissa Iijoen välittömässä läheisyydessä. Ratsutilalta on matkaa Iin keskustaan 5 km ja Ouluun 40 km. Ratsutilalta löytyy yhteismajoituspaikat n. 20 hengelle. Lisäksi vuokrattavissa saunamökki joen rannalla Iissä Laurilanniemellä, max. 4hlö. 30 m2. Minikeittiö, suihku, wc, sauna.

Osoite: Yli-iintie 183, 91110 Ii.

Yksityisten vuokramökkejä Iissä

Hae vuokramökkejä esimerkiksi: